Remeha este primul producator de centrale termice cu condensare anul 1981.Istoria firmei REMEHA B.V. a început în anul 1935 când G. van Reekum a înfiinţat o firmă de distribuţie pentru produse tehnice. După ce în 1948 a deschis propria turnătorie, firma a demarat producţia de ţevi din oţel, bronz şi fontă.

Producţia de centrale a început în momentul în care gazul a devenit un combustibil larg utilizat pentru încălzire, înlocuind cărbunele. Între timp firma REMEHA B.V. şi-a asigurat poziţia de lider pe piaţa centralelor de dimensiuni mici şi mijlocii, iar astăzi pune accentul pe dezvoltarea unor centrale de cât mai bună calitate, cu un grad cât mai mare de siguranţă şi cât mai uşor de manevrat.
cazan1
La sediul său din Apeldoorn societatea dispune de o suprafaţă de producţie de 70.000 m2 şi aproape 500 de angajaţi. Datorită relaţiilor strânse de parteneriat pe care le-a dezvoltat de-a lungul timpului, firma are la dispoziţie – atât în Europa, cât şi în celelalte părţi ale lumii – o reţea de distribuţie eficientă şi bine pusă la punct. Firma REMEHA este cunoscută şi preferată în domeniul centralelor, şi aceasta mai ales datorită gamei largi de produse capabile să satisfacă şi cele mai exigente cerinţe ale utilizatorilor.

Unul dintre punctele forte ale firmei este programul său amplu de cercetare. Un număr mare de specialişti în domeniul tehnologiei încălzirii îşi aduc aportul la dezvoltarea unor soluţii tehnice permanent noi care să permită fabricarea unor centrale ecologice, economice şi rentabile. Baza de cercetare a firmei reprezintă una din cele mai bine echipate infrastructuri din domeniul tehnicii încălzirii. centralele sunt îmbunătăţite continuu prin testările realizate de o echipă formată din proiectanţi de înalt profesionalism.


cazan2
Un eveniment marcant în istoria firmei l-a constituit brevetarea cazanului cu condensare în 1978. Astfel, în anul 1981 a devenit primul producător în serie de centrale cu condensare (pentru apartamente şi întreprinderi) din Europa. De atunci, tehnologia centralelor cu condensare a fost adoptată de mai mulţi producători din Europa, însă centralele cu condensare Remeha au rămas centralele cu cea mai avansată tehnologie datorită unei activităţi de dezvoltare permanente desfăşurată în cadrul firmei Remeha.

cazan3
Asigurarea calităţii este una dintre cele mai importante elemente în viziunea firmei. În consecinţă, Remeha a fost primul producător de centrale care a obţinut certificare de calitate ISO 9001 (în anul 1988). Îndeplinirea cerinţelor stricte de calitate este verificată în mai multe etape ale procesului de producţie. Astfel, centralele REMEHA corespund şi celor mai exigente prevederi internaţionale, atât din punct de vedere ecologic şi economic, cât şi din punctul de vedere al siguranţei tehnologice. Pentru firma REMEHA calitatea şi caracterul ecologic sunt două aspecte strâns legate, fapt atestat şi de numeroasele inovaţii pe care societatea le-a aplicat în cazul produselor sale de-a lungul anilor.
Astfel, de exemplu, baza de cercetare a jucat rol de pionierat în dezvoltarea unor tehnologii mai rentabile prin care s-au realizat arzătoarele mai economice, schimbătoarele de căldură din aliaj de aluminiu şi tehnologia ecologică REMINOX. Rezultatul acestei mentalităţi axate pe aspectul ecologic se regăseşte în centralele Remeha: ecologice, eficiente, făcute să funcţioneze fără perturbări mulţi ani.

Firma REMEHA B.V. pune mare accent pe furnizarea unor servicii de calitate. Departamentul de service este pregătit să intervină în cazul defectării centralelor, iar consilierii experimentaţi ai firmei vă asistă în alegerea cazanului potrivit necesităţilor dvs. Site-ul interactiv al firmei, permanent actualizat, vă oferă informaţii complete cu privire la firma noastră şi produsele comercializate. Totodată, mijloacele de telecomunicaţie ne permit acum să efectuăm setarea centralelor şi verificarea stării de funcţionare şi de la distanţă. Graţie acestor îmbunătăţiri, centralele REMEHA sunt mai uşor de utilizat şi mai confortabile. Menţinerea unor relaţii strânse cu reprezentanţele mărcii – una din ideile de bază – este cheia succesului pe viitor. Totodată, educaţia şi formarea continuă fac parte din activităţile zilnice ale firmei noastre, acestea desfăşurându-se în cadrul centrului de educaţie din Apeldoorn.

Distibutor exclusiv al marcii Remeha din Olanda in România. Ofera o gama completa de centrale industriale si domestice, boilere si regulatoare.

Firma noastra utilizează tehnologia cea mai recenta, astfel că gama noastra de produse cuprinde in primul rind centrale în condensatie de a 3. generatie, care sunt construite in baza brevetului (patentului) lui
Remeha Olanda din 1978. Centralele în condensaţie Remeha permit o funcţionare mult mai economica prin consum de gaz si emisie de NOx si CO2 mult mai reduse.

Home
| Prezentarea firmei | Produse | Informatii | Cerere oferta | Catalog | Contact

Copyright © 2009 SBM Toate drepturile rezervate.                                                                                                                         Web design: Dezibel Media Web hosting: Web Hotel